Tesla aandelen kopen is het advies van veel experts. Beloof minder en lever meer! Dit is meestal een recept voor succes voor Wall Street bedrijven. Het management stelt hoge verwachtingen op. Het bedrijf komt dan uit met nieuwe automodellen en breekt die verwachtingen. Analisten zeggen: “Wow.” De verwachtingen komen eraan. De upgrades zijn gieten in. Beleggers kopen grote pakketten. De aandelen stijgen snel. Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) lijkt dit van plan te zijn zodat de  TSLA koers zal volgen. Wat zou Elon doen? Tesla aandelen kopen!

Elon Musk “Tesla heeft als enige een toekomst”

 

Tesla aandelen kopen

Moet je nou Tesla aandelen kopen? In tegenstelling tot andere bedrijven die minder beloven en meer waarmaken. Constant meer leveren. En toch werkt het voor het bedrijf. In het afgelopen jaar, steeg de koers van TSLA tot 60% ten opzichte van een 23% winst voor S&P 500. De mensen die aandelen kopen van Tesla doen dat vaak ook voor de lange termijn.

 

Gratis Boek over Beleggen, klik hier!

 

Koers

De huidige koers van Tesla is:


Tesla $ 1.093,94 +26,94%

Het is belangrijk om deze informatie te hebben.

Waarom? Verschillende redenen (de aandeelhouders zijn fans en het bedrijf heeft een fervente fan-base,  Elon Musk word door velen gezien als een visionair, en het bedrijf opent de aanval op de grootste markten van morgen), geen van dat is verdwenen na het bedrijfswinst verslag van het derde kwartaal.

Er is een klein beetje glans verloren, dat is de reden waarom de koers onder de $300 is gekomen, voor de eerste keer sinds mei. Maar na verloop van tijd, zullen ze weer stijgen, en de TSLA koers zal terugveren.

Tesla aandelen stijgen

TSLA koers is misschien wel het meest polariserende aandeel op Wall Street. De Bear-thesis is vrij sterk. Het is een operatie die geld blijft verliezen en dat blijft duwen op het vooruitzicht van de aanhoudende winstgevendheid. Het is een autobedrijf dat handelt op bijna 5 keer waarde (andere grote autobedrijven de handel zijn goed voor minder dan 1-maal omzet). De auto-industrie concurrentie is natuurlijk ook op weg. De hele industrie zou kunnen verliezen een massale Tailwind als de overheid belastingvoordelen voor elektrische voertuigen in de Verenigde Staten te krijgen verlaagd. Wanneer gaat het aandeel weer stijgen? Wanneer Elon Musk uitspraken doet heeft dat veel invloed of de koers stijgt.

Kijk naar wat er gebeurde met EV (Elektrische Voertuigen) verkoop in Georgië, toen die staat kwam met haar $5.000 belastingvoordeel in Juni 2015.

Daarbij, de model 3 opstelling is teleurstellend traag.

Maar de Bull-thesis is nog sterker. Tesla aandelen kopen is misschien wel slim op dit moment.

Ja, het is een operatie die geld verliest, maar de meeste Hyper-groei verhalen zijn geld-verlies operaties. Op deze schaal kan  TSLA enorme winsten genereren.

 

Lees gratis: De Kunst van het Verkrijgen van Geld!

 

TSLA koers komt met een reusachtige premium op andere autobedrijven, maar de verkoop van andere autobedrijven gaat in het beste geval omhoog met een paar percenten per jaar. TSLA zal naar verwachting een omzetgroei van 70% in de komende twee jaar krijgen.

Invloed concurrentie op Tesla aandelen

Welke invloed heeft de concurrentie op de andelen van Tesla, dat bespreken we hier. De concurrentie komt eraan, maar het is een enorme industrie met snelle groei. Van 2012 tot 2016, is de EV markt in de Verenigde Staten gestegen met zo’n 32% per jaar. Tot dusver dit jaar  is dat groeipercentage in tendens in de categorie van 45%, volgens Peter O’Connor.
Hij is van de unie van bezorgde wetenschappers. Niet alleen is de marktgroei belangrijk, maar het versnelt ook. Tesla aandelen kopen is dus wat je moet doen als je er in gelooft!

Bovendien als dit groeipercentage van 40% langer blijft dan de komende zes jaar, zijn we op zoek naar slechts 10% penetratie van de automobielmarkt in de Verenigde Staten. Dat is nog steeds erg klein. In moderne landen zoals Noorwegen vertegenwoordigt meer dan 40% van de totale nieuwe auto verkoop. Dan is er het feit dat de regeringen in heel Europa en Azië beginnen om doelen te stellen voor 100% EV verkoop in de komende jaren.

Allemaal samen, en zelfs met grote concurrentie, moet Tesla in staat zijn om de enorme 50% meer inkomstengroei percentages voor de komende jaren te ondersteunen.

Belastingvoordelen als je een Tesla koopt

De vermindering van EV belastingkredieten is een korte termijn wind potentieel. Georgië zag EV verkoop ineenstorting van 1400 voertuigen per maand op 100 per maand nadat de staat heeft stopte met $5 000 het voordeel op elektrische voertuigen. Maar het is een politieke grap. Het is geen garantie voor de intrekking van belastingvoordelen. Bovendien voelt het meer als een korte termijn idee dan een lange termijn. Seculiere tendensen in EV adoptie voelen te sterk om te worden gecompenseerd voor een lange tijd door het elimineren van een fiscale voordelen. Belastingvoordelen zijn een goede motivatie om een Tesla te kopen. Of aandelen als je er nog meer in gelooft! Beleggen in aandelen Tesla is natuurlijk wel met risico.

 

Hoe rijk worden met beleggen? KLIK!

 

En terwijl de opkomst van model 3 traag was, dit is slechts een deel van wat de mr Musk (Elon) beschreven heeft als “productie hel”. Het bedrijf is erin geslaagd om te navigeren door deze hel, en zal het opnieuw doen met model 3 en het daaropvolgende voertuig.

TSLA Koers

Ik denk niet dat hij gaat altijd snel instorten. De $300 niveau was een kritisch psychologisch niveau voor de koers. Het feit dat hij voortdurend blijft handelen hieronder, vertelt hij me dat de vraag naar investeerders blijft.

Maar ik denk dat het een kans te groeien op de lange termijn. TSLA heeft misschien wel de meest gunstige multi-jaar groeivooruitzichten van een grote cap tech voorraad. En daarmee sluit ik mijn artikel af. Aandelen Tesla kopen is wat Elon Musk je misschien zou aanraden. Hij heeft waarschijnlijk flink een aantal aandelen in zijn eigen bedrijf Tesla.

Het bedrijf Tesla: een korte omschrijving.

Tesla is een merk dat zich richt op het verkopen van auto’s die rijden op alternatieve brandstoffen, en in het geval van tesla is deze brandstof elektriciteit.
Tesla richt zich vooral op de sportieve / luxe markt, ze verkopen hun auto’s tegen behoorlijk hoge prijzen waardoor het op dit moment niet betaalbaar is voor de massa.

Beleggen in Tesla

Als je in tesla aandelen wilt beleggen, moet je weten dat de winst cijfers niet het hele verhaal weergegeven. Ze worden beoordeeld op het afgelopen kwartaal, maar bij tesla word momenteel nog vooral belegt in onderzoek en ontwikkeling, dus je belegd vooral voor de toekomst als je kiest voor tesla, tesla is een groeibedrijf.

Omdat tesla een groeibedrijf is de winst niet een goeie indicator. Dit van het besluit om wel of geen Tesla aandelen te kopen. De markt reageert wel vooral op winst cijfers. Maar als je besluit om zelf te investeren in Tesla is dat niet de goeie indicator. Het is het beste om zelf een afweging te maken tussen de risico’s die tesla’s ambitieuze plan met zich mee brengt en de mogelijke toekomstige winsten als je besluit om in tesla te beleggen.

Aandeel van Tesla

Mocht je toch je keuze willen maken op basis van de mening van experts die beter dan jou weten wat ze in de cijfers zien. Het advies die ze geven is dat het tesla aandeel niet geschikt is voor particuliere beleggers die een stabiel aandeel zoeken. Dat met voorspelbare winsten, maar ze raden het wel aan voor handelaars. Die hun aandeel later weer willen verkopen als het aandeel in waarde stijgt.

 

Nu het aandeel kopen op https://www.binck.nl

 

Het aandeel van tesla is behoorlijk volatiel, dus dit betekend dat de waarde veel schommelt. Daarom is het wel geschikt voor handelaars, maar niet meteen voor particuliere beleggers.
Als je wilt beleggen in tesla aandelen doe je dat dus omdat je gelooft in de toekomst van Tesla. Of omdat je winst wilt maken met het doorverkopen. Mocht je geen vertrouwen hebben in de toekomst van Tesla of geen aandelen handelaar zijn. Dan is het beleggen in Tesla geen goed idee.

5 redenen om aandelen te kopen in Tesla

Hieronder 5 redenen om aandelen te kopen in Tesla. Je moet nog steeds zelf de afwezing maken. Maar wij hebben hier wat redenen uiteen gezet waarom aandelen kopen in Tesla een goed idee is.

Loyale klanten kopen opnieuw een Tesla

Tesla heeft loyale klanten. De meeste tesla gebruikers zouden opnieuw een tesla kopen.

Kopen via een autodealer

Tesla werkt niet met een dealer, dus ze weten iets beter wat klanten aantrekt en waarom klanten niet besluiten te kopen.
(bij deze heb ik weer een beetje mijn twijfels, als iemand online koopt heb je nog steeds geen idee waarom ze het kochten, en bedrijven wisselen ook wel informatie uit met de dealers hoor, een beetje ver gezocht maar technisch gezien nog mogelijk dus liet hem er maar in)

Tesla Merknaam

Tesla heeft een waardevolle merknaam, en die hebben ze in een korte tijd weten te creëren.

Laadnetwerk

Tesla heeft een heel goed laadstation netwerk, helemaal in vergelijking met andere bedrijven. Ze hebben op dat gebied een enorme voorsprong op alle andere elektrische auto’s.

Batterijen uit de Tesla-gigafabriek

De batterijen van tesla zijn een van de beste, ze gaan als langste mee van de elektrische auto’s. Dit kan er voor zorgen dat de verkopen behoorlijk kunnen stijgen als de kostprijs van de batterijen verlaagt kan worden met de gigafabriek.

 

Kortom wil je aandelen Tesla kopen? Dan moet je dat zeker doen als je het kunt betalen.

 

Elon Musk in opspraak

Update juli 2018: Elon Musk kwam onlangs in opspraak in Thailand. Hij probeerde mensen te helpen met zijn door Space X ontworpen reddingsbuis. Uiteindelijk werden zijn diensten niet gebruikt. Het schijnt dat hij ook Powerwalls heeft aangeboden om het water weg te pompen bij een reddingsactie.

Wat voor effect dit gaat hebben op de koers is nog niet bekend. Op de lange termijn worden er geen problemen verwacht maar een CEO dient zich goed te gedragen.

Terug naar homepage